Oppbevaring av Salami

Oppbevaring av salami, det var et sært tema. Men hvordan oppbevarer du salami? Regner ikke med at du spiser den slik med en gang etter at du har kjøpt den. I hvert gjør ikke jeg det. En salami eller rettere sagt salame er noe vi koser oss med over tid.

Så hvor gjør vi av den? I kjøleskapet. I en plastpose? På ingen måte. Jeg oppbevarere mine italienske salamipølser i kjøleskapet slik som de er. På den måten bidrar jeg til at de tørker litt ut over tid. Det liker jeg. Det konsentrerer smaken enda mer. Det som i utgangspunktet er proppet med god smak blir enda bedre.

For meg kan den ligge der lenge. Gjør ingen ting. Så hvis ikke min sønn har spist opp alt i mellomtiden tar jeg meg en snei sånn innimellom, gjerne sammen med et stykke fast alpeost. Flott det. Livet, det gode livet. det består av opplevelser, smaksopplevelser. Tenk så kjedelig det hadde vært uten. Tenk så mange som spiser kjedelig mat. Hver dag, helg og virke. Jeg er glad jeg ikke er i den ligaen.

Å drikke til? Det du har. Italiensk salame går til tørt hvitt, rødt og muserende.

Vel bekomme.

Share your cheese knowledge

2 hendelser på “Oppbevaring av Salami”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen