Interne ostekurs

Trenger dine ansatte en oppfrisking av ostekunnskapene, eller trenger de å lære mer om ost? Kanskje preppes i forkant av en kampanje eller en sesong? Det er en type ostekurs jeg hjelpe deg med.

Kurset kan være generelt eller det kan handle om en eller noen flere spesielle oster. Da går vi gjennom alt fra hvordan den ystes, duft og smak selvsagt, anvendelsesmåter, hva passer til og ikke minst historier som knyttes til osten eller ostene. Alt for at du og de ansatte kan gi bedre råd til kundene eller gjesten om du driver restaurant. Til mer de ansatte kan og evner å bruke av den kunnskapen de har overfor kundene, til mer selger de. Kunder og gjester vil ha informasjon og historier – så gi dem det!

Jeg bruker å si når jeg selv står demo i butikk, at alle som ønsker et lite osteseminar får det – og kundene elsker det. Så selger jeg også ganske mye ost når jeg står demo. Det var egenskrytet.

Poenget er at det flotteste som tenkes kan er ansatte i en osteavdeling, et salgsapparat eller i en restaurant som kan og er interessert i faget sitt. Det synes på langt hold og smitter over på kundene eller gjestene.

Du må nok regne med et par timer, men det fordrer at det ikke er for mange oster.

Jeg tilpasser meg tid og sted som passer for deg.

Share your cheese knowledge
Handlekurv
Skroll til toppen