Naturviner

Jeg skal på en liten privat vinsmaking i dag. Tror det i all hovedsak er naturviner og det er jeg litt skeptisk til. De er ofte litt sære, litt oksiderte, uklare. Men veldig idealistiske. Jeg håper det er noen vanlig viner også. Tror det er et vidt spekter for øvrig.

Det er noen venner som har noen kolleger som også importerer vin, sånn på si. Så får vi se hvor det bærer hen. Ost blir det nok ikke, nok bare litt fersk loff og litt olivenolje.

Så dette blir spennende, har nok ikke de aller beste erfaringene med naturviner, derfor stiller jeg med en sunn dose skepsis. Rett eller galt. Da tenker jeg at det er rom for positive overraskelser også.

Sånn er det.

Share your cheese knowledge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen