Drikke til ost

Drikke til ost har jeg skrevet om før og det står litt om det under Perler – Ost og Vin. Jeg vil selvsagt at du skal komme hit for å sjekke ut kombinasjoner. Men det er ikke alltid det nødvendigvis passer, selv om det meste kan planlegges!!

Drikke til ost

Vinmonopolet har et lite hefte som heter nettopp Drikke til ost. Det kan være fint å ha med seg. Nå er jeg ikke nødvendigvis enig i alt som står der, men det viser bare at det er delte meninger om forskjellige kombinasjoner. Det står også en del forslag om øl til ost i den brosjyren, og det er flott for de av dere som helst foretrekker det som følge. Jeg er ikke der og har følgelig også et litt dårlig grunnlag for å gi egne anbefalinger. Jeg kan selvsagt lese meg til ting og det gjør jeg også, men det beste er å gjøre seg opp en egen mening. Gjelder oss alle.

15 klassiske oster

De 15 mest kjente ostene er omtalt spesielt. Bakerst er det i tillegg en kvikk referanseguide til 42 oster, inkludert de 15 mest kjente, med kjappe anbefalinger av drikke til. I tillegg litt basisinformasjon om ost og oppbevaring blant annet.

..og alkoholfritt?

Litt uvanlig til Vinmonopolet å være, men det er ingen alkoholfrie anbefalinger. Te fungerer ofte veldig godt til ost, men kanskje litt upraktisk som del av et måltid.

Share your cheese knowledge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen