Dagen for litt musserende

Det kom litt brått på, men jeg tok det på strak arm. I dag har jeg hatt mine «fifteen minutes of fame». LesernesVG har anbefalt denne bloggen, på høy tid selvsagt. 😉 Neida. Føler meg utrolig stolt. Imidlertid, hele dette landet må få bedre osteutvalg. Men vi er på bedringens vei. Men Oslo er en ting, det er ikke slik at alle av oss bor her.

For undertegnede er det ganske befriende(!) å bare kunne gå til Gutta på Haugen eller Fromagerie og innen visse grenser fråtse i god ost. Så gleder jeg med til neste måneds Frankriketur for å kunne boltre meg enda mer, for vi har mer å gå på med hensyn til utvalg her til lands. Jeg innser imidlertid at markedet også må være der; så disse spesialbutikkene må få lov å bevege seg framover i et forsvarlig tempo. Det er vi alle tjent med.

Om mindre enn en måned får vi Mathallen, gleder meg til det og er spent på ostesatsingen der. I løpet av høsten en gang(?) kommer Guttas nysatsing på Skøyen. Blir spennende det også.

Til helgen er det Matstreif her i byen og det skal bli hyggelig å hamstre inn litt norsk ost. Så håper jeg det dukker opp litt nye produsenter også. Det vil vel si nye for meg. Viktig å utvide horisonten litt. Det er i hvert fall min måte å bevege meg videre på.

Det skjer mye på ostefronten her i byen i løpet av høsten, så den som ønsker å berike sine sanser med litt god ost vil ha all mulighet til det. Så er det bare å benytte anledningene. Og det gjør vi nok. Under Matstreif, når Mathallen åpner. Når Gutta på Haugen åpner nytt. Men vi er et skippertaksfolk. Vi må over på det mer jevne. Det vil gavne utvalget.

Vel bekomme!

Share your cheese knowledge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen