Ost og Champagne

Nå er vi litt i flyttemodus, så dette blir ikke så mye om ost, (joda, bare les), mer en bekymring for hvordan det skal gå litt framover. Jeg bestilte internett til vårt nye hus. Skikkelig fancy med masse hastighet så det burde være greit.

Så får jeg beskjed om at det kan ta to til tre uker før de får installert det. Ja, de må installere det. Det er gratis så det er veldig greit. Det er nok som skal gjøres så jeg synes det er fint med alt jeg slipper. Men to til tre uker? Vi lever tross alt i 2012, så det hadde jeg ikke forventet. Bruker feil leverandør vil vel noen si da. Kan hende det, vet ikke, det får tiden vise.

Flyttingen er altså på søndag førstkommende. Vi skal flytte selv og trenger all den hjelp vi kan få. Sånn er det. Bare nevner det, det er ikke alle som bare MÅ til Kikut på en søndag. Jeg satser på oppholdsvær, det er det eneste jeg ber om. Og så at det ikke kommer mer snø, for jeg er lei av å måke.

Det vi har klart er at søndag, når vi er ferdig flyttet blir det litt feiring med Ost og Champagne. Så blir det min jobb fram til den dagen å finne ut hva slags Ost og Champagne det skal bli. Noen tanker har jeg selvsagt. Det finnes oster fra Champagne så som Langres og Chaource. Aldri feil å spise og drikke lokalt. Men vi må nok ha litt mer enn det. Da går det an å gå på druen. Nå er ikke all Champagne Blanc de Blancs, men dersom jeg velger det så er det masse fjelloster som passer flott. Hva med noen norske oster?

Utvider vi litt og sier at «vanlig» Champagne er laget av både røde og hvite druer så blir den faktisk veldig anvendelig til ost. Det hadde du kanskje ikke tenkt på?

Så da har jeg litt å jobbe med mot helgen ved siden av det som står igjen av pakking.

Moralen må vel bli at Ost og Champagne slett ikke er noen mismatch.

Vel bekomme!

Share your cheese knowledge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen