Chutney av tranebær og pære

Det er ikke så ofte jeg kommer med oppskrifter her på OSTEPERLER, og slett ikke på chutney, men siden det nærmer seg jul og det kom en slik fin oppskrift inn i mailboksen min her om dagen, så tenkte jeg å dele den med dere. Oppskriften er hentet fra en bok som heter The Cheese Course av Janet Fletcher. Boken er utgått, men forfatteren skriver en blogg som heter Planet Cheese og den er hentet der. En hyggelig førjulsaktivitet dette, og det er dessuten en chutney som passer fint til ost.

Chutney av tranebær og pære Read Post »

Le Severac fra Auvergne

Le severac
Le Severac l’Illustre gårdsost fra Auvergne

Le Severac er en slik ost som står i disken og lyser mot meg med en skorpe som mange kanskje synes er litt ugg, men som så inderlig trigger min nysgjerrighet. Bare må ha den. Ikke noe tvil. Nettopp det skjedde en tidlig søndag morgen på markedet i Avignon for en måneds tid siden. Det er slike opplevelser som gjør ostelivet så fantastisk givende.

Le Severac fra Auvergne Read Post »

Skroll til toppen