Soumaintrain, åh Soumaintrain – så godt så godt

soumaintrain
Soumaintrain fermier fra Ferme Leclere – nytelse i en boks

Soumaintrain er for mange den ukjente lillesøsteren til Epoisses. Fra samme området, Burgund i Frankrike, men der Epoisses kom med munkene og ble først ystet av dem, ble Soumaintrain til fordi de lokale måtte betale tiende til nettopp munkene, eller klosteret i nærheten.

Soumaintrain, åh Soumaintrain – så godt så godt Read Post »

Trenger du hjelp til demonstrasjon i butikk?

ANNONSE!

Demonstrasjon der kundene dine får smake og oppleve osten(e) og får forklart hva slags ost det er og litt om bakgrunnen – historien og identiteten – gir salget en fantastisk boost. Det handler om å skape kjennskap og kunnskap som igjen fører til gjenkjennelse og gjenkjøp. Til mer jeg kan om deg og ditt ysteri, til mer har jeg å fortelle. Det setter kundene pris på.

Jeg kan hjelpe deg med det i Oslo-regionen. Gjør i dag demo for noen gardsysterier så som Rueslåtten, Grindal og Bos ysteri.

Noen butikker har egne demobord, andre har ikke. Dersom du tenker å holde noen demonstrasjoner og har utstyr, så kan jeg oppbevare det. Jeg får gode tilbakemeldinger og selger godt når jeg holder demo!

Får svært gode tilbakemeldinger fra butikkene du har stått demo i, dei er kjempe fornøyde ?

Ta kontakt HER for et tilbud. Gjelder Osloregionen, (jeg kan gjøre demo hvor som helst i landet, men forstår at det kan bli forholdsvis dyrt inkludert reise og opphold.)

Trenger du hjelp til demonstrasjon i butikk? Read Post »

Endelig! Ny sesong for Mont d’Or-ostene!

Mont d'Or
Fransk Mont d’Or

Du har kanskje gått og tenkt på Mont d’Or i hele sommer? Lengtet etter litt mørkere og kjølige kvelder der du kan varme opp en Mont d’Or, skjære av skorpen og dyppe biter av knakende godt landbrød ned i den sakte rennene osten og kjenne munnhulen fylles av varm og god, lett syrlig melkesmak? Knasende brødskorpe mellom tennene? Skylle det ned med et glass chardonnay fra Jura også kanskje? Det er fantastisk. Og nå er tiden der. De begynte å yste Mont d’Or rundt 15. august, men den skal nå både ystes og modnes litt før den kommer i salg, så salgsdatoen er 15. september. Jeg vet ikke om den er absolutt som skulle det vært Beaujolais Nouveau eller om det er noe mer fleksibelt. Vet i hvert fall at for noen år siden drøyde Mons lanseringen ut over 15. september fordi de ikke syntes den var helt perfekt moden ennå. I år er den i hvert fall her. og har har vært her en stund.

Endelig! Ny sesong for Mont d’Or-ostene! Read Post »

Skroll til toppen