Salgsbetingelser kurs

For påmelding og betaling for kursene i forbrukerforhold gjelder følgende:

Påmelding er bindende, men i henhold til Angrerettsloven, kan du ombestemme deg inntil 14 dager etter at kurset er bestilt. I så fall refunderes eventuelt innbetalt beløp.
Ved avmelding etter at angreretten har utløpt og inntil en uke før kurset avholdes, kan påmeldingsavgiften, minus et gebyr på kr. 50,- refunderes. Alternativt kan påmeldingsavgiften overføres til et annet kurs. Ved avmelding senere enn én uke før arrangementet, refunderes ikke påmeldingavgiften, men den kan overføres til et senere/annet arrangement. Det er kjøpers ansvar å melde seg på nytt kurs. «No shows» refunderes ikke.

Skulle OSTEPERLER av forskjellige årsaker (så som sykdom, for få påmeldte, force majeur e.l.) kansellere, vil kursavgiften refunderes i sin helhet. Eventuelle andre kostnader du måtte ha pådratt deg eller vil komme til å pådra deg som følge av påmeldingen, erstattes ikke.

Hvis du melder deg på kurs mindre enn 14 dager før kursstart, gjelder ikke angreretten i henhold til Angrerettsloven.
Reklamasjon
Skulle du være misfornøyd med kursinnholdet eller framførelsen og mener at dette ikke har vært i henhold til hva som har vært opplyst/markedsført, må reklamasjon og krav om eventuell kompensasjon sendes skriftlig senest dagen etter kurset. At det som er servert som en del av kurset ikke har falt i smak, er ikke grunnlag for reklamasjon av noe slag. Endring av lokalitet for avholding av kurset, likeså endring av typer ost eller drikke i forhold til oppsatt plan, gir ikke grunnlag for reklamasjon.

Kursdeltakere kan velge å betale ved hjelp av betalingsløsning på osteperler.no eller få tilsendt faktura. Det påløper ikke fakturagebyr. Ønskes faktura bestilles kurs skriftlig ved hjelp av kontaktskjema. Faktura må, uavhengig av påmeldingstidspunkt, være betalt før kursstart.

Share your cheese knowledge
Handlekurv
Skroll til toppen