Smakfulle øyeblikk kan også være enkle!

Nei, jeg kjøper ikke utsagnet om det enkle oftest er det beste, men alt til sin tid, og av og til er noe enkelt veldig passende og godt. Jeg har skrevet om min baguette i Cap d’Adge i Frankrike og hva er vel som en brødskive med brunost og en kopp kaffe ute i skogen eller oppe på fjellet? Enkle men smakfulle øyeblikk. Jeg er for eksempel veldig glad i dette bildet, fordi det representerer masse smak og det enkle. Litt salami, ost, brød og vin.

Det ble en lang, men hyggelig dag på kjøkkenet i går. Min svigerforeldre feiret gullbryllup og barn og svigerbarn arrangerte lunsj for 30 personer. Jeg har ingen andre kvalifikasjoner for kjøkkenarbeid enn interessen. Etter en slik dag blir det litt rester, så også i går. Da kvelden falt på og jeg trengte noe kveldsmat, falt valget på olivenbrød, litt smør og en temperert Brie; Brie de Paris faktisk. Ikke mer avansert enn det. Det smakte helt fantastisk.

Jeg har veldig mye god ost i kjøleskapet, men i går var det Brie de Paris som gjalt. Det handler om å ta vare på de smakfulle øyeblikkene, være tilstede og nyte dem der og da.

Jeg undres på hva neste år vil bringe? Jeg tror det blir spennende og jeg gleder meg veldig. Jeg håper du har det likedan. Med det vil jeg ønske deg en flott nyttårsfeiring og et Godt og Fremgangsrikt Nytt År!

Share your cheese knowledge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen