Ostekurs eller ostesmaking?

Jeg må innrømme at jeg er over middels opptatt av ost. Har også respekt for at ikke nødvendigvis alle andre er det, selv om jeg tror verden hadde vært et bedre sted om det var slik! 🙂

Ostekurs eller ostesmaking? Jeg fundere på om det er noe å gjøre, men har liten formening om eventuell interesse og om folk er villig til å betale noe for det. Vinkurs og vinsmakinger, kanskje helst vinsmakinger kunne godt vært en heldagsgeskjeft. Jeg har inntrykk av at det er en smaking nær meg stort sett hver dag. Og jeg får slett ikke alle invitasjoner. Det lever jeg greit med.

Men ost? Er det noen som gidder å betale et par hundrelapper for en ostesmaking? Eller litt mer for et kurs. Kanskje enda mer for ost og vin. Bare det å sette sammen noen oster slik at de kompletterer heller enn konkurrerer. Hva slags vin til? Avlive litt av rødvinsmyten. Hvor kommer ost fra og hvorfor har vi ikke sauemelksost i Norge så mange sauer som vi har? Det er vel ikke bare Devold og alle strikkende bestemødre som skal nyte godt av det? Sauene altså. I tillegg til oss pinnekjøttetende Vestlendinger, da.

Slikt og hint kunne jeg tenke meg å formidle, men jeg vet ikke om det er noen å formidle det til! Har det for så vidt greit i hulen min også jeg. Jeg skriver gjerne, og merker at internett fungerer. Ting kommer ut og blir lest. Det er en sann tilfredsstillelse.

I mellomtiden kan vi nå se om «something will turn up» som Wilkins Micawber i David Copperfield alltid sier i sin ukuelige optimisme.

Share your cheese knowledge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen