Gastronomiens treenighet

Salers med brød og vin croppedDa er vi oppe og går igjen med noe som virker å funke. Så tar jeg det derifra. Synes det ble litt lite bilder og veldig svart-hvitt på føstesiden, men det skal jeg nok finne ut ut av.

Mine vinvenner som har vært i Rhône i helgen har vært vennlige nok til å sende meg ostebilder. Fra lunch og middag. Så kan jeg si at det har vært utidig, men det gjør jeg absolutt ikke. Får en følelse av å bli inkludert. Skulle nemlig gjerne ha vært der. Så tenker jeg at Vinforeningen og ost, det er meg. Flott med disse turene er selvsagt produsentbesøkene. Men de lange gode måltidene er det som gir turene det ekstra. Tre timers lunsjer og middag til sent på kveld. Disse måltidene er på sett og vis selve turen.

Ostetralle er fint.
Ostetralle er fint.

Men det ble ikke i år for meg. Ny mulighet neste år, uten at det er bestemt hvor turen går. Men bra blir det. Ost finnes de fleste steder hvor vin dyrkes, det henger litt sammen dette her. Landbruksprodukter begge to. Og dersom ikke den stedlige smeden har gjort for mye galt, så fines det gjerne en lokal baker også, som til alt overmål baker godt brød. De gjør ofte det, lokale bakere.
Kuvertbrød på restaurant La Cuverie i Savigny-les- Beaune
Kuvertbrød på restaurant La Cuverie i Savigny-les-Beaune

Gastronomiens treenighet. Brød, ost og vin. Kan leve lenge på det i grunnen.

Share your cheese knowledge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen