En lite skummel Gresskarsuppe

I anledning Halloween er det kanskje på sin plass med en Gresskarsuppe. Det er vel også greit å bruke all innmaten til noe nyttig der dere står og huler ut disse skumle gresskarene.

Dette er hva du trenger:

1 kg gresskar
1 stk løk
1 fedd hvitløk
1 l vann
2 dl fløte
3 ss kyllingbuljong
olje til steking
1 stk kokt potet
2 ss rømme
salt og pepper

Og slik gjør du det:

Fjern gresskar-skallet og eventuelt kjerner. Skjær gresskaret i biter. Finhakk løken. Stek den gyllen i olje. Ha i hvitløk og stek i 30 sekunder til. Ha i gresskarbitene, vann, fløte, buljong og potet.
Kok 30 minutter.
Kjør glatt med stamikser. Smak til med salt og pepper. Ha litt rømme på en teskje og lag et fint mønster.

Serveringstips: Stekt bacon, friterte mandler, ristede pinjekjerner, timian, krabbekjøtt, finkuttet spansk spekeskinke, revet moden ost, for eksempel.

Mannen bak denne opppskriften heter Christopher Sjuve, og den er hentet fra Klikk.no

Share your cheese knowledge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen