Mont d’Or med godt brød

Det ble vel ikke den helt store suksessen blant gjengen. Men et par av oss tok den til oss, dyppet godt olivenbrød i osten og koste oss med en 1997 Mercury til. Premier Cru Clos des Barraults fra Domaine Michel Juillot.15 års gammel Chardonnay dette her, som en nobel gammel dame men fremdeles frisk og rask.

Mont d'Or

Da var det vesentlig mer begeistring litt tidligere på kvelden med diverse oster og Salametto Norvegiese og noen snøkalde øl.

Siden vi da var innom Avdem på vei opp hit så har vi spist både yoghurt, prim; den absolutt beste prim min datter noen gang har smakt, og smør. Rømmen har vi ennå til gode. Oster også; Mor Åse, Fjelldronning, Huldreost og Gubb. Sistnevnte er vi litt usikre på, om det er noe med konsistensen eller hva. Når det er sagt; litt sære produkter liker vi. Og så Pultost da, som jeg nå er i ferd med å begynne å like. Ære være Avdem for det. Men noe daglig pålegg blir det ikke.

I dag er det Påskeaften, lammelåret ligger allerede i ovnen på langtidssteking og venter på påskemåltidet, vi skal en tur i bakken, og det er veldig dyp snø her. Og hva slags oster som blir servert i dag får vi komme tilbake til. Har nok vært innom de fleste så det blir mer å finne et tema. Kanskje, eller bare nyte de ostene som vi har igjen.

Share your cheese knowledge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen