Lei av ost

Det er for så vidt et spørsmål. Lei av ost? Det gjør seg bedre i en heading uten spørsmåltegn, for å si det slik. Men, nei jeg er ikke leie av ost. Er du? I så fall hva er det du spiser? Svaret på kjedsommelighet er variasjon. Kontraster er for så vidt bare en annen måte. Du må altså variere.

Kontraster

Jeg elsker kontraster. På alle områder i livet. Gir en større livsrikdom synes jeg. Det er litt loven om motsetninger. (Law of polarity). For at noe skal oppleves som stort, så må du har et forhold til noe som er lite, ellers kan du ikke vite at noe er stort. For at det er et opp så må det være et ned. Nord -syd. For at noen skal like deg så er det noen som misliker deg. Det trenger du ikke å vite om selvsagt, men de er der.

Bruk osten på andre måter. Grillet chèvre som her.
Bruk osten på andre måter. Grillet chèvre som her.

For at noen skal like denne bloggen så er det noen som misliker den også. Det er greit, de har i hvert fall en mening.

Liker alt?

Så jeg tviler på at alle like alle oster. Selv om jeg er for upasteurisert ost, betyr det imidlertid ikke at jeg er imot pasteurisert eller liker en og annen av det slaget. Jeg spiser til og med en god del pasteurisert ost, men blogger nødvendigvis ikke om det. Ikke for at det ville være et nederlag, på ingen måte. Men jeg har gjort et valg.

Imidlertid, for at jeg skal kunne ha et forhold til upasteurisert ost, må jeg også ha et forhold til pasteurisert ost. Hvis ikke ville forholdet upasteurisert vs pasteurisert være ikkeeksisterende. I min verden i hvert fall.

Hvilke oster er du lei av?

Men er det noen oster du er lei av? Jeg har det ikke slik, det er noen oster jeg sjeøden spiser, så som dagligvarekjedenes egne hvitoster, Norvegia og slikt. Jeg trenger litt smak i osten og synes disse er for nøytrale. I tilegg er de alle pasteurisert. Det er nå så. Jeg kan godt rive dem for pizza eller som topping av et eller annet slag, jeg er ikke så prIf you don’t like my principles, Those are my principles, and if you don’t like them… well, I have others (Groucho Marx). Synes den er litt morsom jeg. Kanskje litt ut av kontekst akkurat her, men likevel.

Så fortell meg hvilke(n) ost du absolutt ikke liker eller er ganske så lei av. Bruk kommentarfeltet.

Share your cheese knowledge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen