Fra mitt bord på Riverside Café

Det er fint å ha bord på Riverside Café. Men det er litt skrekken å sitte her med skrivesperre. Finner ikke noen ostevinkling i det hele tatt. Riverside Café er forøvrig kjøkkenet vårt. Har døpt det det, fordi vi sitter på en måte på utstilling mot veien og så ser vi ned på en liten elv, bekk tenker jeg vi sier, som renner over tomten. Idyllisk er det.

Det var 35 000 innom Forsmak på Vulkan sist helg. Det synes jeg lover godt. Det viser også at folk har et sug etter ekte mat og drikke. Det autentiske. I tidsjaget, prisjaget, effektiviseringsjaget som har ført til at det meste er plastpakket og langt over 50% av dagligvareomsetningen går gjennom lavprisbutikker, begynner folk å oppdage at det er noe vi har mistet på veien.

God smak, god mat, autentisk mat, mat med en historie. Vi vil gjerne snakke med produsenten, vi er interessert og vi er kunnskapsrike. Vi har nemlig internett. Vi leter og vi finner og leser. Nå kan ikke alle forbrukere uansett hvor interessert vi er snakke med alle produsenter hele tiden. Da blir det mye prat og lite annet. Men innimellom er det godt!

Jeg synes det var veldig hyggelig å slå av en ostepassiar med representantene for henholdsvis Avdem, Brimi og Derinngarden. Vi snakket om ost og om smak og jeg reklamerte selvsagt litt for denne bloggen. SEO i praksis kaller jeg det.

God kveld.

Share your cheese knowledge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen