Velkommen til osteperler®

osteperler
Foto: Gunnar Bløndal

OSTEPERLER® handler om ost av rå melk. Her kan du definitivt finne mye informasjon om forskjellige oster, men forhåpentligvis også litt inspirasjon. I tillegg tilbyr jeg kurs og smakinger, samt andre næringsfaglige tjenester om du skulle ha behov for det. Uansett er det bare å ta kontakt. Jeg har bred erfaring fra næringslivet, stort sett innenfor nærings- og nytelsesmidler. OSTEPERLER® er en ganske smal nettside, men leses av mange, både vanlig og profesjonelle. Det tar jeg som et stort kompliment.

Det er mitt mål å få flest mulig til å oppdage og oppleve de flotte ostene av rå melk som finnes der ute. Både norske og utenlandske. Ost som er ystet uten annen ytre påvirkning enn det som strengt tatt er nødvendig for at det skal bli ost. Nåtidens alkymi. Samt en god dose omsorg for både jorden, dyrene og melken. Og selve osten. Og ikke minst med et blikk for deg som skal spise den.

Jeg håper OSTEPERLER® kan være en kilde til å oppdage nye oster, nye smaker og kombinasjoner som igjen kan bidra til hyggelige opplevelser enten det er hjemme hos deg selv, hos venner eller ute på tur; langreist eller kortreist. Men først kan du boltre deg her inne med historier og fakta om en annen.

Ost er så fantastisk mangslungent. Det er selvsagt jordbruk, så er det håndverk, det er handel og vandel, til og med storindustri, det er politikk – både lokalt og internasjonalt. Direkte krig, vet jeg ikke helt, men i hvert fall fredsforhandlinger. Det er rart hva litt god ost kan få til. Rent hedonistisk handler det om fantastiske dufter og smaker. Og så de nevnte historiene da. De fleste sanne, men også noen anekdoter.

Skulle du trenge å lære enda mer, ja så er jeg her med forskjellige type kurs. For mange eller for noen få. Hos meg eller hos deg eller dere. Se under OSTESKOLEN eller ta direkte kontakt.

Er du en bedrift eller profesjonell på annet vis, les mer under MINE TJENESTER. Der beskriver jeg noe av hva jeg kan tilby.

Helt nederst på siden ligger det noen lenker, blant dem til noen andre utvalgte perler også. Det handler om smak!

Share your cheese knowledge
Handlekurv
Skroll til toppen