Kurs

ostekurs
Velkommen til ostekurs!

Det sikreste vi kan si om de omstendigheter som omgir oss nå er at de er høyst usikre. Det skal imidlertid ikke hindre oss i å planlegge ostekurs og samlinger framover, så skal vi forholde oss til hva som eventuelt måtte gjelde når vi kommer så langt. Må kursene avlyses på grunn av restriksjoner i forbindelse med Covid 19, så får du selvsagt alle pengene tilbake. For øvrig gjelder vanlige salgsbetingelser som du kan lese HER.

INTERESSERT I EN OSTEUTDANNELSE VIA ACADEMY OF CHEESE?

Ingen aktuelle datoer.

Du kan lese mer om opplegget HER

PÅMELDINGSKURS

Ingen aktuelle kurs å melde seg på nå. Ønsker du å ha et ostearrangement, privat eller på jobben, så er du selvsagt hjertelig velkommen til å ta kontakt.

FIRMAARRANGEMENT

Dere kommer til meg, eller jeg kommer til dere. Om dere er fem personer eller 50, spiller ikke så stor rolle. Det kan være noen timer en ettermiddag/kveld eller en god time i løpet av et annet arrangement – internt eller for kunder.

ostekurs
Ostebord med foredrag hos Gjensidige

FOR PÅMELDINGSKURS – LES DETTE FØRST

Påmelding er bindende. Ved avmelding inntil en uke før kan påmeldingsavgiften, minus et gebyr på kr. 50,- refunderes. Alternativt kan påmeldingsavgiften overføres til et annet kurs. Ved avmelding senere enn en uke før arrangementet så refunderes ikke påmeldingavgiften, men den kan overføres til et senere/annet arrangement. No shows er too bad. Skulle jeg av forskjellige årsaker (så som sykdom, for få påmeldte, force majeur o.l.) kansellere, vil kursavgiften refunderes i sin helhet. Eventuelle andre kostnader du måtte ha pådratt deg som følge av påmeldingen erstattes ikke. Har du meldt deg på kurs via en av våre samarbeidspartnere, så er det deres avbestillingsregler som gjelder.

Da jeg feiret min 60 års dag var hovedmenyen ost.

Jeg er spesielt interessert og glad i ost. Har spist ost fra hele verden i mange år. Jeg ringte Jan Peter Aursnes og spurte om han kunne stille opp som spesialist på ost i mitt selskap. Fikk raskt et «ja det kan jeg tenke meg». Vi hadde et lite planlegningsmøte, og Jan Peter tok seg god tid til å høre på mine ønsker og kom med gode innspill til sammensetning og type oster til et fantastisk ostebord med tilbehør. Han sto for bestillingen og gav innspill til det ekstra vi skulle ordne til bordet. Han var med fra to timer før gjestene kom og anrettet alle ostene lekkert.

Informasjon om alle de spennende ostene og all historien rundt formidlet han til alle våre gjester (vi var 70 stk.) på en profesjonell og informativ måte, med et hyggelig smil og en god kommentar. Det ble en stor opplevelse både for meg som jubilant og for mine gjester. Jeg anbefaler ham på det varmeste. Carl Henrik Bache

EGO

Jeg heter Jan Peter Aursnes, er OsteEvangelist og driver dette nettstedet, osteperler.no I tillegg til å holde kurs både for leg- og fagfolk er jeg Fagansvarlig for oster i Store Norske Leksikon samt at jeg skriver uregelmessig om ost for Norske Vinklubbers Forbund. Har gjennomført Grunnkurs i norsk tradisjonsysting ved Sogn Jord- og Hagebruksskule, Aurland. Jeg er Academy of Cheese Member, og holder sertifiseringskurs første nivå for dem her i Norge. Har også deltatt som dommer under NM i ost og World Cheese Awards. Jeg har skrevet boken «Mine osteperler – Historier, meninger og fantastiske oster av rå melk» (2019) i tillegg til boken Unlock Your Future – The Key to a Fulfilling Life (2009). Sistnevnte handler ikke om ost, bare det gode liv! Begge bøkene kan du kjøpe ved å klikke HER.

Share your cheese knowledge
Handlekurv
Skroll til toppen