Sosialt arrangement for de ansatte

Mange bedrifter er flinke med sosiale arrangementer for sine ansatte; noen med hyppige aktiviteter av forskjellige slag, mens andre har et mer tilfeldig forhold til frekvensen. Blåturer er veldig vanlige, og hvem har ikke vært på Oslofjorden en flott (eller av og til kald og våt) junikveld?

Hva med et internt arrangement noen timer der dere har fokus på ost og noe godt å drikke til? Ost som mattema er på oppadgående, begynner å bli ganske in, faktisk. Det er mange som er opptatt av ost, men kommer seg ikke helt ut av dagligvaresfæren, og synes derfor det er spennende å lære mer, høre om noen nye oster.

Et slikt sosialt arrangement kan holdes i kantinen eller utenfor huset om så ønskes.

Dette er en fantastisk måte å lære noe nytt på, sosialt er det også. Den som er åpen for det, kommer til å få utvidet osterepertoaret sitt ganske kraftig.

sosialt arrangement
Masse ost å dele opp når en forbereder når 40 ansatte skal ha ost.

Ost er fantastisk, bare tenk på hvor mange forskjellige oster som finnes, alle med utgangspunkt i melk. Ost er selvsagt landbruk og håndverk, men også historie, storpolitikk og konflikter. Mange sanne og morsomme historier, og selvsagt et utall anekdoter som bare er morsomme. Ost er selvsagt også industri, men den får noen andre ta seg av.
Jeg kan love dere to – tre fantastiske timer, eller hvor lang tid dere gir meg, både for sansene og sinnet.

Ta kontakt så blir vi enig om et opplegg.

Share your cheese knowledge
Handlekurv
Skroll til toppen