OsteBrownies

Dette er en oppskrift på Borwnies med en vri. Dvs. det er oppskrift på vrien. Brownies er fort gjort å smøre sammen til bursdag, skoleavslutninger eller andre sammenkomster. Og veldig populært. Jeg vet ikke om noen lager brownies fra bunnen lenger, eller bruker alle en ferdig blanding? Sikkert ikke. I denne oppskriften vil jeg altså overlate til deg å velge om du vil bruke din egen oppskrift eller bruke en kakemiks.

Vrien som det kommer oppskrift på under er å toppe browniesene med creamcheese og litt til.

Dette trenger du

1 pk creamcheese, myknet
1 dl sukker
1 stor eggeplomme
¼ ts vanilje

..og slik gjør du det


Varm opp stekeovnen til 175 grader.

Tilbered browniesene i henhold til din favorittoppsktift eller slik det står på pakken. Hell over i egnet kakeform.

Blande creamcheese, sukker, eggeplomme og vanilje og visp til du får en myk og jevn blanding.
Hell forsiktig over kake»deigen» og jevne veldig forsiktig slik at det ikke blander seg. Bruk en slikkepott. Ostemassen skal ligge på toppen.

Sett inn i ovnen og stek ca 50 minutter, men sjekk underveis, ovner kan være litt forskjellige. Bruk en tannstikker, uten fluor. 🙂

La kaken kjøle seg ned før du kutter opp i passe browniesstykker.

Verre var det ikke. Det viktigste er å spre ostemassen ut over med nennsom hånd.

Vel bekomme.

Share your cheese knowledge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen