Butikk

Hvis du trenger å lære mer om ost og de forskjellige ostefamiliene, så tilbyr jeg et kurs som heter Grunnkurs oster. Du kan lese mer HER og melde deg på, eller om dere er flere så kan vi arrangere et kurs spesielt for dine folk, der vi har fokus kun på ost og ikke nødvendigvis drikke til.

Trenger hjelp til å sette opp et ostesortiment?
Hvilke oster bør du ha i sortimentet, hva forventer kundene dine å finne? Hvem leverer disse ostene?
Hvilke oster skal være volumdragere, hvilke oster skal være så spesielle at kunder kommer til deg for å handle ost? Og ikke minst, hvilke oster bør du ha inne til hvilke årstider?

Hva slags kalkyle skal du ha? Det har du sikkert en formening om selv, meg jeg er god på prosentregning hvis du trenger en å drodle med.

Hvordan forteller du kundene dine hva du har inne akkurat nå og som er mer enn god nok grunn til å ta en tur til akkurat din butikk.
Lønner det seg å ha demonstrasjon, og hvilke dager skal du i så fall ha det?

Jeg kan hjelpe deg, jeg.

Jeg kan en del om oster, mer enn de fleste, jeg kan litt om sesonger, hvorfor det er viktig, samt det å selge næringsmidler.

Ta kontakt så kan vi snakke om det og finne en samarbeidsform, enten det er over tid eller et prosjekt på ad hoc-basis eller bare noen timer.

PS. Jeg er uavhengig. Bare nevner det.

Share your cheese knowledge
Handlekurv
Skroll til toppen