10. – 17. juni
Roma og omrĆ„dene rundt. Vel gjennomfĆørt – en reise verd.
22. – 30. september
Georgia. En fantastisk tur. Bodde der for mange Ć„r siden og det var godt Ć„ komme tilbake til landet, venner, vinen og maten. Innser i dag at jeg drakk oransjevin et par tiĆ„r fĆør det ble trendy.
24. – 27. oktober
Jerez de la Frontera, Spania. Et dypdykk i sherryens og tapasens verden. En slags dannelsesreise det. Privat tur, sƄ var ikke mulig Ƅ melde seg pƄ denne turen. Mye god vin og god mat ble det.
9. – 21. november
Mat, vin og litt ost i SĆør-Afrika. Oj, hvilken tur det ble! Historie og historier, politikk, turer, planter og dyr, opplevelser, steder du ikke kommer pĆ„ egen hĆ„nd, nydelig mat og drikke. Ni vinsmakinger, der vi pĆ„ hvert sted mĆøtte eiere eller vinmakere. Skikkelig dypdykk. VingĆ„rdslunsjer. Mye latter men ogsĆ„ alvor. En fantastisk gruppe med deltakere fra bĆ„de Norge og Storbritannia. De lokale guidene Pernille og Christine er fantastiske. OSTEPERLER er bare takknemlig. āStay tunedā for eventuell ny tur!
Ingen planlagte turer sĆ„ langt i 2025 š³
Februar/mars 2026
Turen til SĆør-Afrika ble slik suksess at vi har satt opp en ny tur i februar/mars 2026. Med Pernille og Christine ved tegnebrettet i Cape Town vet jeg at denne turen blir like bra om ikke enda bedre enn sist tur.
Du kan lese litt mer her.