Siste dans – tilbake til begynnelsen

osteperler
Den gode gamle melkespanna

Slik er det, jeg har bestemt meg og legger om bloggpostene på OSTEPERLER til engelsk. Joda jeg har norske lesere, men jeg er av den oppfatning at norske lesere leser bedre engelsk enn lesere i resten av verden leser norsk. Alle sidene her er både på norsk og engelsk, og slik vil det fortsatt være. En del sider gjelder kun Norge, kurs for eksempel, og vil fortsatt være på norsk, men hovedspråket i innleggene blir på engelsk. Erfaring har lært meg at å skrive på norsk for så å oversette til engelsk er veldig tungt.

Det betyr også at det blir mindre fokus på norsk ost, uten at jeg tror norske ystere blir særlig lei seg av den grunn. Det er så mange viktigere kanaler. Det hele startet dessuten på engelsk. Så har det vært norsk og til dels norsk og engelsk i flere år. Denne høsten fyller osteperler.no 10 år så det er en passe anledning. Det sagt, på kursene mine vil jeg ha like mye norsk ost som jeg har hatt til nå og i den grad norske oster har en internasjonal appell, så er jo det viktig å skrive om.

Share your cheese knowledge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen