Tåke langs norske turistveier

Fra Lom til Oslo. Det var ikke mye som innbød til stopp underveis i dag. Heldigvis fikk vi handlet brød i Lom i går, tomatbrød som vi koste oss med. Brød, smør og litt ost. Av og til bare smør og litt godt fingersalt. En flaske enkel hvitvin. Så likefram og godt kan livet være. På en uteplass ved elven på Strind gard i Lom.

Hyggelig kvistværelse for natten. Enkle kår.

Deretter fra midt i Sjodalen møtte regnet oss. Det regner ennå. Det fristet som sagt ikke til stopp; ikke engang på Brimi sæter.

Vi er litt sære i kosten, noen av denne familien. Det går spesielt på sukker og hvetemel. Livet oppleves bedre uten. Da ble tomatbrødet i går unntaket som bekrefter regelen. Og har vi først brutt den så bryter vi den gjerne litt til, før det er stopp. Smashboller på Shell. Rømmegrøt til middag.

Royal is med sjokolade og brente spanske mandler. Yumm dersom du ikke har smakt den.

Så avslutter vi kvelden med sjokolade fra Geiranger. Go nuts og Kraftkarsjokolade. Blir det bra eller blir det bra?

I morgen er ferien over og vi er tilbake i normalt gjenge. Men litt Fjelldronning har jeg da på lur. Det betyr ikke at vi blir kjedelige i matveien. På ingen måte. Selv om det finnes noen hverdager, faktisk flest av dem. Det går an å muntre dem opp. Vi prøver så godt vi kan.

Dessuten; det finnes alltids ost, og godt er det.

God helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.