Somerset Capricorn Goats cheese.

Somerset Capricorn Goats cheese. Cheese from goats with Character. Jeg synes tiltaket var godt og observant reagert av min kone som slo til da hun gikk forbi. Kjøpte til og med to bare for å understreke at dette var ost fra henholdsvis Ethel og Eva. I hvert fall i følge etikettene. Nå skal det sies at min oppfatning er at de fleste geiter så absolutt har karakter, eller personlighet om vi kan si det om geiter.

Det første jeg ser etter er om det er en pasteuririsert ost eller ikke. Pasteurisert. Så er jo også hvor osten er kjøpt i hvert

Somerset Goat cheese
fall av og til en indikasjon på hva jeg har foran meg. Ellers var ostene absolutt chèvreaktige de. Smaksmessig hadde jeg imidlertid ventet meg mye mer. Jeg vil helst slippe å lese på etiketten at det er en geitost. Jeg bør kunne smake det også. Ellers var konsistensen fin. Fast med litt fukt. Kunne i smaken ligne litt på en industriell fremtstilt Brie. Og det er ingen tvil om at denne osten også er en industriost. Som sikkert har sitt publikum. Jeg er ikke del av det. Ikke noe galt her vil jeg tro, bare for kjedelig.

Spiste den på et stykke rug brød til frokost og det fungerte greit, ikke så mye smak som sagt, men det fungerte greit. Slett ikke alle som vil ha så mye verken smak eller lukt på osten. Jeg er motsatt.

Så skal du først ha ost fra Somerset så er mye annet godt du heller bør velge. Når det er sagt. Det finnes god engelsk geitost også. Ragstone for eksempel.

Å drikke til: Jeg drakk en kopp kaffe, Gul Coop. Te vil sikkert også være flott.

Del ostekunnskapen med andre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.