Sigrids ølsirup

Dette trenger du..

6 dl sukker
3 dl Frydenlund Bayer (den siste skvetten får du ta som en sup)
1 lime (saft og finrevet skall)
1 chipotle chili (veldig finhakket) (du kan bruke vanlig rød chili også, og fjern gjerne frøene)
1-2 hele stjerneanis

..og slik gjør du det

Bland alt i en gryte med høye kanter og kok opp. Pass varmen så det ikke koker over. La alt småkoke til det så vidt begynner å tykne. Hell over i krukker med lokk og avkjøl.

Serveres mer enn gjerne til ost, men også annet godt som is og eplekake (både sammen og hver for seg) for eksempel.

(Fra Norsk ølsenter – Ølskolen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.