Mons Pop-Up Cheese Shop i Oslo

Husker jeg ikke feil, så sto det mellom Singapore, Hong Kong og Oslo. Og det som det sto om, var altså hvor Mons Pop-Up Cheese Shop skulle poppe opp neste gang. Oslo, selvsagt. Og i morgen braker det løs hos Gutta på Haugen. Michael Mathier i egen person vil være tilstede helt fram til og med 5. november og vil kunne svare på spørsmål og geleide deg ut i litt ulendt, men veldig trygt osteterreng. Og så må jeg si, at Michael, selv om han er sveitser, bor i Sverige og slik sett snakker et upåklagelig svensk. Om ikke du foretrekker fransk da.

Tar jeg ikke helt feil så har han med seg mye ost som ikke vanligvis er tilgjengelig her i landet. Vi er jo ikke så mange, og de fleste av oss foretrekker fremdeles gulost, og da er det grenser for hvor stort mangfold vi kan forvente å finne sånn i det daglige. Ost er tross alt biologisk materiale i stadig utvikling. Derfor er det viktig å bynytte anledningen en eller flere ganger nå disse ti dagene Mons Pop-Up Cheese shop er i byen.

Hva er Mons Pop-Up Cheese shop?

Det er et «flying circus» om du vil. Tror det skjer bare to ganger i året, at Michael og Mons tar med seg et godt utvalg oster og rett og slett promoterer det et sted i verden. Så langt har de vært i København og Dubai. Neste gang vil jeg tro at det blir Asia, Australia eller USA, så dette er ikke et tiltak du kan regne med kommer tilbake på nyåret en gang. Det er mange interessante byer i verden! Så her er det bare å møte opp for å utvide horisonten opptil flere grader.
Av og til har den flyttet litt på seg i løpet av de 10 dagene den varer, men det vet jeg ikke om skjer i Oslo. Hvis ikke, så er det altså hos Gutta på Haugen hele tiden.

Spesialarrangementer også

Når Mons sin Pop-Up Cheese Shop først er her, så skjer det jo litt andre arrangementer også, som kan være greit å få med seg.
Blant annet Ost og Vin med Gutta & Java fredag 28. oktober. Et annet arrangement som jeg tror blir veldig bra er Mons at Brasserie Hansken. 2. november går det av stabelen.

Så kjenn din besøkelsestid og ta en tur, kanskje kommer du ut av butikken med både ost og noe annet godt. Gutta har mer enn ost!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.