Restaurant

Ost blir mer og mer vanlig på restaurantmenyene. Det skulle en tro hadde vært tilfelle lenge, men det er fullt mulig å gå ut for å spise uten å få tilbud om ost. Det kommer imidlertid på stadig flere restauranter, og ja, noen har alltid hatt det. For all del.

Synes du at du kunne trenge litt hjelp med utvalget? Hvordan du kalkulerer en ostetallerken? Å sette sammen en ostetallerken handler ofte om type oster, men også om pris på ostene. Her gjelder det å være smart og der kan jeg hjelpe deg med å finne gode alternativer som står godt mot hverandre og gir deg en flott margin uten at retten koster skjorta.

Når vi har det på plass, så kan vi ta historiene, så blir det mye enklere og artigere å selge inn til gjestene. De vil elske å høre om fredkongressen i Wien, om hvorfor Reblochon heter det den heter, om da Mattilsynet kom til bygda og da Karl den Store fikk blåmuggost for første gang. Og det er mange flere.

Hørtes dette interessant ut? Jeg kan hjelpe deg å få det på plass. Trenger ikke være et stort prosjekt det.

Ta kontakt på telefon 95960077 eller bruk kontaktskjema HER.

Share your cheese knowledge
Handlekurv
Skroll til toppen