Generelt

Jeg tar gjerne på meg store eller små oppdrag. Prosjekter av litt varighet, faste oppdrag eller små og korte som kanskje bare er noen timer.

Trenger du demo i butikk så har jeg god erfaring i det, spesielt fra Menykjeden, men også Gutta på Haugen og Frogner Special. Ta kontakt for et tilbud, det er ikke urimelig. Har demonstrert for Rueslåtten, Grindal og Bos ysteri.

Prosjektledelse, utføre markedsundersøkelser, skriveoppdrag enten det er nyhetsbrev eller innhold til en webside, brosjyre osv., oversettelse (til engelsk), gjennomgang av kalkyler og sortiment.

Salgsoppdrag, gjerne eksportrettet.

Studieturer, kan planlegge og være reiseleder.

Trenger du konsulenthjelp? Har du en idé til en ny virksomhet eller nytt konsept og er usikker på hvordan velge en bærekraftig forretningsmodell? Synes du for eksempel Business Model Canvas, som Innovasjon Norge forventer at du benytter, er utfordrende? Jeg kan hjelpe.

Hvis du trenger en mentor eller en sparringpartner så er jeg en god lytter som kommer med konstruktive innspill. Jeg har lang erfaring fra næringslivet, både innen ledelse og salg/markedsføring. Jeg er utdannet siviløkonom, samt coach og har ledet og veiledet mange i mitt liv. Har også forhandlet mange store så vel som små avtaler. Jeg kan hjelpe. Imidlertid, dagligvarehøstjakta tar jeg ikke for deg, det har jeg gjort mer enn nok av i mitt liv.

Har gjennomført noen vellykkede omorganiseringer i løpet av min karriere og føler jeg er ganske god på det, uten at jeg tror det er det store behovet innenfor denne sektoren.

Jeg er også med i Salgslaget som kan tilby et stort spekter av tjenester for småskalaprodusenter. Besøk gjerne nettsidene for å se hva vi kan tilby der.

Hvis det er noe du gjerne vil diskutere så er det bare å ta kontakt, så tar vi en prat om det. Telefon 95960077. Du kan også bruke kontaktskjemaet HER.

Del ostekunnskapen med andre!