Mine ti matvarer

Til daglig holder jeg kurs. I dag hadde vi en bolk der vi drodlet rundt, dersom kun kunne velge ti matvarer å spise resten av livet mitt, hva ville de ti matvarene være. på en måter var valgene forskjellige, men på samme tid ganske like.

Jeg har ingen rett til å skrive om hva andre valgte, men jeg kan meddele hva jeg valgte. Det kan hende at jeg hadde valgt annerledes om jeg hadde mye lengre tid til å utforme listen.

Her er listen:

 • Alpeost
 • Vin
 • Spekeskinke
 • Italiensk salami
 • Smør/(fløte)
 • Olivenolje
 • Klippfisk
 • Godt brød
 • Egg
 • Poteter
 • Ikke i noen prioritert rekkefølge. Og jeg bruker ikke tid på å forklare hvorfor jeg har valgt som jeg har gjort. Alpeost kan være mye forskjellig så det er vel en slags tilsnikelse, dessuten er den anvendelig, og jeg liker disse ostene godt. Dermed ikke sagt at jeg ikke liker andre, jeg liker det meste av ost unntatt smakstilsatt, det er jeg ikke så glad i.

  Det skal nevnes at urter og krydder sammen med vann kommer i tillegg. Jeg måtte gjøre noen valg selvsagt, kunne jeg tatt med 15 så hadde livet vært enklere. Men slik er det. Og øvelsen handler jo litt om å greie å gjøre valg, prioritere det ene opp mot det andre.

  Hva ville dine 10 produkter vært?

  One thought on “Mine ti matvarer

  1. Vin
   Vellagret «gul» ost med dråpe i hullet
   Fenalår
   God marmorert skinke
   Torsk
   Godt smør
   Godt brød
   Egg
   Nakkekoteletter
   Poteter

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.