Mine ti matvarer forts.

Jeg sa at om jeg hadde hatt litt bedre tid så kunne det være at jeg hadde tatt andre valg. Nøtter er et slikt valg, burde definitivt vært med, kanskje på bekostning av olivenolje? Jeg synes olivenolje er anvendelig og veldig godt på ferskt brød, men det er skikkelig smør også. Pistasjenøtter, pekannøtter macadamnøtter, mandler. Hadde gjort seg det. Bodde en kort periode i North Carolina, USA og der dyrker de pekannøtter. Helt nyplukkete, ristete pekannøtter; det er godt det.

Jeg er også glad i gode pølser, men det blir for generelt, og jeg kan ikke tenke meg at jeg ville bytte det ut med noen av de andre matvarene. Tørket sunnmørsk fåremorr, skal nå holde hardt å leve uten. Den kan spises som den er, kokt eller dampet. Veldig anvendelig rett og slett. Skulle den erstattet noe måtte det være italiensk salami. De er like usunne begge to, men det er så mye mer smak i den italienske salamien, så det må bli den.

Avocado hadde også vært godt, men kan ikke tenke meg hva det skulle gå på bekostning av.

Nei slik ble det, men nøtter må jeg ha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.