Min fredagsrunde – igjen!

Litt spesiell denne fredagen siden det er Forsmak på Vulkan, altså kombinasjon av Bondens marked og formak på den nye Mathallen i Oslo, slik at jeg må utvide min faste runde innom Gutta på Haugen. Solen skinner så vakkert også, det surkler og renner fra taket og da får jeg en spesiell hvitvinslengsel. Så da må jeg innom et pol for å kjøpe noe tørt og friskt. Ikke nødvendigvis så dyrt. Det trenger det på ingen måte å være.

Da blir det vel litt hvit geitost også, herifra eller derifra, og så får vi se om Forsmak har noe å bringe til torgs. Stort sett all ost går til hvitvin så noen stor utfordring er det ikke.

Jeg synes fredager er flotte dager. Har fundert over hvorfor jeg synes det er slik, og kommet til at det er ingen forventninger knyttet til denne dagen. Det er helg, selv om den ikke helt har begynt. Jeg er litt i planleggingsmodus. Flott å ta seg en runde etter jobb. Går gjerne og handler i andre butikker enn jeg normalt gjør.

Når jeg sveiver ned fra Nittedal, hvor jeg jobber, så blir det vel en stopp på Linderud, det er praktisk. Deretter Gutta og så Forsmak. Møter min kone på sistnevnte før vi drar hjem. Fantastisk.

Har ellers planlagt Skrei i helgen, så da får jeg finne ut både hvor jeg kan få fine nakkestykker og tenke på hva jeg skal servere til. Er ikke så veldig opptatt av at det må være rogn og lever til. Av og til blir det det, men det er mye jobb synes jeg, mer jobb enn det smaker rett og slett. Men nakkestykker må jeg ha.

Vi sees kanskje hos Gutta eller Forsmak? Da er det bare å si Hei!

God fredag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.