Matstreif til helgen

Værmeldingene er rimelig gode, det er bare å planlegge for tur til Matstreif på Rådhusplassen her i Oslo i løpet av førstkommende fredag ettermiddag og/eller lørdag.

Norge mønstrer det som kan krype og gå av lokale kvalitetsprodusenter og noen andre. Ost, ost, ost, kjøtt, frukt, grønnsaker, fisk, øl og annen drikke, konserves, ja jeg vet ikke hva. Ta med deg ryggsekken og penger og ta deg en tur. Jeg kan love at du kommer hjem med mer enn du hadde tenkt, og det er jo så sjarmerende.

Det kommer til å bli mye folk så det er greit å sette av litt tid. Ta deg noen runder så finner du nok smutthull slik at du kommer til.

I forhold til i fjor har de utvidet området og da blir det litt romsligere. Kan godt være at det er litt flere utstillere også, og det er bare positivt.

Så er du opptatt av hva som rører seg innen norsk mat og er opptatt av gode smaksopplevelser, lokal mat og unike nisjeprodukter da er unektelig Matstreif festivalen for deg.

Du kan gå på kurs, delta i smakinger og i det hele tatt ha både en smakfull, morsom og nyttig dag. Det må vel være verd en tur. Så er det gratis. Det vil si; det blir det sjelden, til det er fristelsene for mange. Men har du et hjerte av stein, så nyter du synet og tar for deg av alle smaksprøvene. Men da er du ganske så kald, altså. Ja, ja. Jeg er ikke der, har tenkt å ta med litt av Matstreif hjem.

Herved er anbefalingen gitt. Jeg skal i hvert fall en tur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.