Litt redusert i dag!

Litt redusert i dag! Har seg nemlig slik at jeg omtrent kuttet av meg fingertuppen på venstre pekefinger i går. Det gjør meg litt hemmet for å si det slik. Rart med det, vi har både fingre og tær for en grunn.

Skulle har Skrei til middag, og da vil jeg gjerne ha nakkestykker, for der er den beste fisken. Det er litt omvendt med fisk, bedre til lengre frem mot hodet en kommer. Det er også litt mer jobb, for det er mye rusk der på de stykkene, så det krever litt knivarbeid. Det har jeg gjort temmelig mange ganger før, men i går gikk det galt, skikkelig galt. Det var ikke bare et lite snitt, det skjer av og til, nei skikkelig kutt langt inn. Det var så det vrengte seg i magen. Og i tilfelle du var i tvil, nesten så en skulle tro at hjertet lå i fingertuppene slik som det blødde.

Det ble ikke noe Skrei i går. Mistet rett og slett appetitten. Slik er det. Vel, spiste den til lunch i dag, og det gikk fint.

Litt dårlig lyssetting her

Hadde ellers masse ost å gasse meg med. Middagsgjester i dag og benyttet anledningen til et lite oste-«show-off». Der var det Fjelldronning fra Avdem, Ekstra fra Hemsegarden, Blå September fra Brimi, Derinngardens Lille Hvite, siste rest av Cabot Clothbound Cheddar samt Persille de Beaujolais, fransk blåost. Fantastiske greier. Vil på ingen måte anbefale et slikt ostebord som en del av en middag, det blir for voldsomt. Men i dag ble det slik. Trengte det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.