Italian Food Festival og bakgårdsfest

Det er mye som skjer til helgen og jeg får ikke med meg alt. Viktigst er at vi lørdag kveld får to dagers besøk fra USA, noen av våre gamle venner fra North Carolina. Dorothy har hatt orgelkonserter i Ålesund og Kristiansund, og hun og Tracy er på vei hjem. De kommer til oss lørdag kveld og drar med the red eye express tirsdag morgen. Da glapp bakgårdsfesten på St. Hanshaugen. Leit. Men jeg gleder meg også veldig til å få the Americans i hus.

Imidlertid er det også Italian Food Festival ved domkirken. Den har jeg til hensikt å få med meg, forhåpentligvis også ostesmaking fredag kveld. Får ta med min lille familie etter jobb fredag og eventuelt lørdag ettermiddag litt avhengig av hva jeg rekker over i løpet av fredag. Det er jo fotballturnering også.

Mye god italiensk mat og drikke i byen med andre ord. Personlig gleder jeg meg til å smake et rikt utvald italienske oster. Der har jeg litt hull. Selvvalgt siden min fokus er franske oster og etter hvert norske gårdsoster. Betyr ikke at jeg ikke benytter anledningen til å smake god ost uansett hvor den kommer fra. Slik er det.

Ellers kom det en melding i går fra en god bekjent og tidligere kollega som skulle til Skottland i helgen og som lurte på om hun skulle se etter litt ost til meg. Slikt synes jeg er fantastisk. Har også en nåværende kollega som kjøper med seg en ost stort sett hver gang hun er på tur. Da blir selvsagt ikke ostekjøpene alltid innenfor min nisje, men til gjengjeld får jeg utvidet horisonten. Akkurat det er vel ingen ulempe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.