Ingen ost i dag!

Det er selvsagt ikke riktig, jeg spiste litt Edamer til frokost, og jeg har spist Kraftkar nå i ettermiddag. Men det var ikke det jeg ville skrive om i dag.

Det har snødd kraftig i Oslo i dag med påfølgende kaos. Jeg har måket snø til den store gullmedalje og gleder meg til å flytte fordi jeg får mye mindre område å måke samt at vi er flere å dele på.

I dag har jeg måket en lang vei og en gårdsplass. Derfor var gleden av å komme inn til ferdig middag stor. I all enkelhet strimlet svinekjøtt med løk og paprika i fløtesaus med litt ris til. Følte inderlig at jeg fortjente litt rødvin i dag så det ble to små glass La Vieille Ferme. En enkel men veldig god vin, ikke spesielt dyr heller, selv om jeg husker at i USA kostet den en brøkdel av prisen her hjemme, i underkant av 50 kroner etter å ha krysset Altlanterhavet. Slik er det. Men i dette landet er billig vin dyr og dyr vin billig.

La Vieille Ferme er en enkel men veldig god vin, og i dag passet den perfekt. Jeg fikk min mosjon, oppkjørselen er ryddet, jeg fikk min belønning og jeg håper det ikke kommer mer snø på en stund. Vi holder nemlig på å pakke fordi vi skal flytte. Ikke langt, bare 150 meter, men vi må pakke ned alt og flytte det. Da må vi få en bil opp bakken til huset der vi bor, derfor er jeg ivrig på å måke det snø som kommer.

Ost? Ja nå er kjøleskapet nesten tomt, nesten, en Edamer som er kjøpt inn til førstkommende(!) jul får ligge i fred.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.