Ikke bare bagels i den kofferten..

Ost ble det ikke for å ha sagt det med en gang. Men bagels ble det, så vi har fråtset i bagels med cream cheese, tomater og skivet rødløk, og med nykvernet havsalt på. Da er det andakt rundt bordet i vår heim.

Men hun kom hjem med mer. På bestilling og som jeg har nevnt før; Jif Extra Crunchy Peanutbutter. Et stort glass. Ikke glass glass men plast. 1,13 kilo, det kommer til å vare ut hele uken. Tulla! Det er noe eget med det vi ikke har tilgang til slik til vanlig. Og godt peanøttsmør har vi ikke tilgang til her i landet; ikke som jeg vet om i hvert fall.

Dette er ikke greier vi spiser på skiva, dette mauler vi, en skje nedi og en god munnfull. Dersom du synes dette er litt vulgært, så er det helt i orden, har rett og slett ingen problemer med det.

I USA hvor peanøttsmør er en del av sikringskosten, kommer den i tre varianter: Creamy, Crunchy og denne familiens absolutte favoritt: Extra Crunchy.

#1 Choice of Choosy Moms
Så når hurricane-sesongen starter er peanøttsmør en del av lageret sammen med for eksempel nok vann for en tre-fire dager.

Peanøttsmør spises ellers gjerne på en skive brød, helst toastet, med litt jodbærsyltetøy på. Syltetøyet for å få litt fuktighet inn i det hele, for bare peanøttsmør kan virke litt tørt i munnen. Nå er det forskjell på peanøttsmør også, dersom det ikke er tilsatt noe sukker blir det veldig tørt og smakløst. Derfor er vårt smør tilsatt litt sukker, bare tre prosent så det er mye mindre enn et herværende meieri tilsetter yoghurten om jeg ikke tar feil.

Så hva mer kan jeg si? Det er altså fantastisk godt. Rett og slett. Hvis du liker det da.

Ta med et glass hjem neste gang du er på amerikatur. Det er nå min anbefaling.

Ja, og så kan du bruke det i baking også.

I tillegg litt Chocolate cookie deig. Bare å sette i ovnen. Er det ikke flott. American week her i huset denne uken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.