Hva i verden skal jeg skrive i dag?

Jeg hadde godfølelsen, jeg må innrømme det. Selv om det kanskje var et «long shot». Men, underets tid er ennå ikke forbi. Så derfor gikk det som det gikk, og slik det utviklet seg var det ikke noe under i det hele tatt.

Jeg satt av alle steder på Burger King sammen med min sønn, han har bursdag i dag, og mottar en sms fra en kollega som lurer på om jeg ikke er gresselig stolt onkel nå. Da forstår jeg noe har skjedd og mer aner enn helt tror. Men Fredrik hadde utlignet for Hødd, fem minutter før pause. Bedre timing kunne det ikke bli.

Nå er min sønn vesentlig mer opptatt av Burger King sine ostechillinuggets eller hva det heter enn burgerne. Så det var grunnen til at vi var der. Utsettes? Nei, da var det fotballkamp for lillesøsteren.

Vel, vi vet hvordan det gikk, Fredriks kommentar på NRK etter kampen er allerede blitt historisk og flott er det.

Jeg spiste opp de ferske morrpølsene fra Brudevoll i Ulsteinvik etter Haugesundkampen vel vitende om at huset kom til å renne fullt i slutten av november. Og dermed mulighet for ny forsyning. Slik blir det.

Da får det bli real ostesmaking.

Vel litt må vi ha med om ost i dag også. Jeg foretok nemlig et ganske stort offer i dag. Min sønn har som nevnt bursdag så han hadde med kake på skolen. De hadde imidlertid også lunsj for gamlelæreren sin, og alle hadde med et bidrag. Nå var det ikke så mye gamlelæreren for ham siden han skiftet skole i høst, men for de andre var det det. Men han ville uansett ha med det beste han vet uti ost, blåmuggost. Det eneste jeg hadde i kjøleskapet var 14 måneders Kraftkar. Han visste dessuten at læreren også var glad i det. Så da hadde jeg ikke mye valg.

Det var høyst vellykket det hele. Men han løyvde litt, noe han ikke unnlot å gjøre oppmerksom på da han kom hjem. En bitte liten flis! Han skal imidlertid ha for at han tok den med hjem til far.

Jeg har altså fått en smak. Den smaken sitter lenge. Men noe pussig var det, den var så knuspig. Slik at det knaste mellom tennene når jeg tygget den. Noen forklaring på det? Ellers smakte det bare godt og veldig intenst. Hadde vært godt med en søt vin til, men det hadde jeg ikke i kveld.

Får dra hjem noen ultrasøte tyskere og Tokajere fra kjelleren en dag og foreta en aldri så liten smaking. Tror det. Om ikke før, så til cupfinalehelgen.

Det har vært en god dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.