Hva har jeg i glasset?

Nei, jeg har ikke slått over på vin. Derimot vil jeg anbefale siden HvaHarJegIGlasset fordi der står referatet fra den ostesmakingen jeg skulle vært med på, men som jeg altså måtte melde forfall til. Der kan du finne en mengde gode anbefalinger, og til dels veldig spesifikke, av vin til både hvitmuggost og Chèvre. Det er verd å ta med seg.

En ost som dessverre ikke var på markedet tidsnok til å rekke smakingen var Knudenosten. De første av året var nok ystet, men de skal nå ligge noen dager også for å modnes. Ryktet forteller imidlertid at nå begynner osten å komme i butikken. Og bra er det. Da er det bare å være på utkik. En ny vår; en ny sesong. Vi gleder oss.

Del ostekunnskapen med andre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.