Godt nytt år!

godt nytt år  raketter
Godt nytt år!

Vi har nettopp forlatt det tiåret OSTEPERLER oppsto – det har vært noen år med både opp- og nedturer. Det er gjerne noe lovbestemt over det.

Nå står vi foran et nytt decennium og jeg gleder med til hva det vil bringe for OSTEPERLER. Jeg har en formening om at det kommer til å bli bra.

Fra våre år i USA lærte vi at muligheter sannsynligvis ikke kommer fra der du forventer det mest. Det kan selvsagt være litt sårt, men desto mer gledelig når mulighetene dukker opp fra steder du ikke hadde tenkt på i det hele tatt. Det er slik jeg og OSTEPERLER har det ved inngangen til et nytt tiår. Det gjør fortsettelsen spennende, og jeg gleder meg.

Takk til alle dere som er innom her og leser, tar kontakt, kommer på kurs, ikke minst har kjøpt boken min, ysterier og annet fagmiljø som synes jeg har noe å bidra med. Høyt verdsatt alle sammen. Uten dere, ingen OSTEPERLER.

Et riktig godt nytt år til deg.

Del ostekunnskapen med andre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.