Fryktelig irriterende

Det er min sønns uttrykk dette her. «Fryktelig irriterende». Men av og til kan ting og tang oppleves slik. På mat og vinmessen, ikke ferdig med den ennå. Kudos til Norske Vinklubbers Forening for øvrig. Jeg smakte noen gode viner fra Etna. Så sjekker jeg opp i Polets nettsider og der finner jeg dem ikke. Nå vet jeg at de blir produsert i veldig små kvanta, men likevel.

Så det ble tydeligvis med den opplevelsen, der og da. Det er jo veldig flott, spesielt dersom jeg er forberedet på at nå er øyeblikket, så pass på å nyte det til fulle. Det er vel en egenskap vi har det, å være litt på vei. Det synes jeg for øvrig er viktig, men det er noe med å evne å stoppe opp innimellom. Nyte øyeblikket. Det gjorde jeg for så vidt men burde ha gjort det i større grad. Men, til tross for at han kanskje sa at de var vanskelig tilgjengelig, så tenkte jeg at dette får jeg mer av senere. Kanskje det bare er å dra til Sicilia en tur og banke på?

Det var en hvitvin som heter Pietradolce Etna Bianco «Archineri» DOC 2011 fra over 100 år gamle vinstokker. Laget på en drue som heter Carricante. Ikke spesielt kjent for meg, men det er den kanskje for deg?

Deretter var det to røde for kjelleren; Pietradolce Etna Rosso «Archineri» DOC 2008 og Passopisciaro IGT Sicilia 2008. Begge endrueviner av Nerello Mascalese.

Står du plutselig foran noen av dem så pass på å smake eller kjøpe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.