Enkel dressing med blåmuggost

Dette trenger du

75 g majones
75 g creme fraiche
50 g blåmuggost

Slik gjør du det

Blande alle ingrediensene i en bolle. Rør rundt til det blir en fin masse. Dersom du har litt dårlig tid eller du vil ha dressingen veldig jevn og klumpefri så bruker du f.eks. stavmikser.

Kan brukes til hvilken som helst salat. Imidlertid kan jeg tenke meg at det er godt med noe søtlig i salaten, så som rosiner. Men det velger du selvsagt selv.

Noen blåmuggoster er skarpere enn andre og noen et saltere enn andre. Roquefort er begge deler. Da må du tilpasse det i blandingsforholdet med litt mer eller mindre ost.
(Oppskriften er fra Kulinarisk Akademi)

Vel bekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.