Det ble ikke på så løpende bånd som jeg hadde tenkt

Jeg er aldri syk. Bortsett fra i går og i dag. Verst var nok gårsdagen for da hadde vi planlagt den store ost- og vinsmakingen, hvaharjegiglasset, jeg og noen andre kunnige uti ost og/eller vin. Osten var klar, Chèvre og hvitmuggost var temaene. Viner var innkjøpt. Noen som kunne passe og noen som var egnet til å utfordre.

Så måtte jeg melde avbud. Min kone stilte selvsagt opp og fraktet osten dit vi skulle være. Ost er ferskvare, og spesielt Chèvre. Å utsette en uke eller så er ikke noe sjakktrekk.

Jeg tror de koste seg, virker slik på tilbakemeldingene. Slik formen utviklet seg er jeg glad jeg ble hjemme. For egen del og for de andres del.

Var slik sett ganske nedpå onsdagskvelden også, men gikk på møtet i Vinforeningen småproppet med medisiner fordi jeg skulle holde foredrag. Tenkte jeg skulle dra gjengen litt utenfor allfarvei med en Vin Jaune. Ingen höjdare blant medlemmene. Selv om jeg hadde med god Comté. Det var kanskje feil dag. Rett skal være rett; noen satte pris på kombinasjonen.

Men det er altså lov å ikke like en vin.

Ja, ja vi får se. Når feberen har gått ut av kroppen så kan det være at jeg går på med ny frisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.