Bo i byen

Bo i byen. Minner meg litt om Ørnene har landet. Duene har byen. Men altså det det dreier seg om er at Bo Jensen fra Aurenes gardsysteri er i byen i morgen. Det er langt fra Jærens Knudaheio til Oslo. Og vi har avtalt å møtes for å smake på hans nye ost. Hos Gutta på Haugen, og det regner jeg med vi får lov til.

Er veldig spent på denne nye osten som er tørrere, altså en litt annen type. Og det stemmer i forhold til den lille forsmak jeg fikk i forrige uke. Men det sies at denne som kommer i morgen er enda bedre. Da er det bra.

Så jeg skal berette mer. Imens har jeg kost meg litt med Reblochon AOC, uten noe spesielt følge bare litt ost til aftens. Mild og fin, veldig mild faktisk. Ost er forskjellig og det er det fine med det. Noe for en hver smak, og jeg synes det er bedre med mye smak enn lite smak. Likte jeg ikke Reblochon? Joda, har ikke noe med det å gjøre, den er bare mild.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.