10. – 17. juni
Roma og områdene rundt. Vel gjennomført – en reise verd.
22. – 30. september
Georgia. En fantastisk tur. Bodde der for mange år siden og det var godt å komme tilbake til landet, venner, vinen og maten. Innser i dag at jeg drakk oransjevin et par tiår før det ble trendy.
24. – 27. oktober
Jerez de la Frontera, Spania. Et dypdykk i sherryens og tapasens verden. En slags dannelsesreise det. Privat tur, så var ikke mulig å melde seg på denne turen. Mye god vin og god mat ble det.
9. – 21. november
Mat, vin og litt ost i Sør-Afrika. Oj, hvilken tur det ble! Historie og historier, politikk, turer, planter og dyr, opplevelser, steder du ikke kommer på egen hånd, nydelig mat og drikke. Ni vinsmakinger, der vi på hvert sted møtte eiere eller vinmakere. Skikkelig dypdykk. Vingårdslunsjer. Mye latter men også alvor. En fantastisk gruppe med deltakere fra både Norge og Storbritannia. De lokale guidene Pernille og Christine er fantastiske. OSTEPERLER er bare takknemlig. “Stay tuned” for eventuell ny tur!
Februar/mars 2026
Turen til Sør-Afrika ble slik suksess at vi har satt opp en ny tur i februar/mars 2026. Med Pernille og Christine ved tegnebrettet i Cape Town vet jeg at denne turen blir like bra om ikke enda bedre enn sist tur.
Du kan lese litt mer her.